Copyright 2018 - {www.csuszda.eu}. Minden jog fenntartva. A weboldalon közzétett lépek és információk csak a tulajdonos (Scheidl Lajos) engedélyével másolhatók. EU szabvány (MSZ EN-1176) óvodai, iskolai játszótér építés, közterületi eu konform játszótéri eszközök forgalmazása, játszótér tervezés és építés. Hinta, csuszda, mászóka, fajáték, rugós játék, gumiburkolat, gumitégla gumilap és játszótéri kiegészítők. Eséscsillapító talajok

 

Egy új játszótér megépítése, felújítása vagy akár csak új játszótéri eszközök beszerzése komoly anyagi nehézségekbe ütközik.

Ebben szeretnénk segíteni ügyfeleinknek, hogy rátaláljanak azokra a pályázatokra, amelyek segíthetnek egy ilyen elképzelés megvalósításában.

Egy munkatársam folyamatosan figyeli és elemzi a kiírt pályázatokat, és segítséget nyújtunk abban, hogy a projekt ötlet megvalósításához szükséges forrást megtalálja.

Ehhez minden szükséges információt, dokumentációt megadunk, igény esetén egy profi pályázatíró cég bevonásával a komplett pályázatírási folyamatot és annak költséget felvállaljuk.

 

Amennyiben – minden kötelezettség nélkül- részt kíván venni hogy az ötlet megvalósításához szükséges forrást megtalálja, kérem, hogy a pályázati adatlapot töltse ki.

 

 

Az űrlap kitöltése nem minősül megrendelésnek, az űrlap elküldése után munkatársunk - megfelelő pályázat kiírása esetén-  felkeresi ajánlatunkkal és a részletek pontosításával. Megrendelését ezután egy megbízói levéllel véglegesítheti.

A pályázatfigyelést és a pályázati dokumentáció elkészítését, benyújtását ingyen (rejtett költségek nélkül) vállaljuk. 

 

Keresés

f t g