Vállalkozásunk 2009 óta foglalkozik TÜV minősített közterületi, óvodai, iskolai játszótéri eszközök gyártásával, kereskedelmével és komplett játszóterek építésével.

A gyermekek védtelenebbek, könnyebben sérülnek meg, és nehezebben tudják megoldani a veszélyhelyzeteket, mint a felnőttek. Így a gyermekek számára készülő termékeink magas minősége és biztonsága a legfontosabb számunkra.

Célunk, hogy minél több magyar bölcsőde-, óvoda-, iskola udvarát, közparkokat és egyéb intézmények tereit olyan játszótéri eszközök megépítésével tegyük gazdagabbá, mozgalmasabbá és szebbé, amelyek a gyermekek, leghatékonyabbak szabadidő eltöltését szolgálják.

Az igénytelen, olcsó, (rövid ideig mutatós), forgalmazók eszközeivel, (melyek „köszönő viszonyban” sincsenek az az EU szabványokkal), nem kívánunk versenyezni, viszont játszótéri eszközeinket versenyképes áron kínáljuk.

Leginkább magyar tulajdonú gyártók termékeit, illetve saját gyártású termékeinket forgalmazzuk, melyek rendelkeznek az MSZ-EN 1176-os szabványnak megfelelő (EU-konform) TÜV- által kiadott Megfelelőségi Tanúsítvánnyal. Teljesen egyedi igényeket is meg tudunk valósítani.

Az egész ország területén vállaljuk:

Közterületi, bölcsődei, óvodai, iskolai játszóterek építését, kivitelezését.


Munkatársaim az Uniós játszóterekre vonatkozó szabványügyi előírásokban jártas szakemberek, akik a telepítés minden fázisában a biztonság terén maximalisták. A játszóterek beépített eszközeit minden esetben a TÜV tanúsítvánnyal vagy gyártói nyilatkozattal adjuk át, amely igazolja, hogy az adott termék minden biztonsági előírásnak megfelel.


Telefon:

 

Mobil: +36 (70) 311-6255

 

 


Elektronikus elérhetőség:

 

Web: www.csuszda.eu

E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

 

 

 

Raktár/Telephely:

 

Cím: 7026 Madocsa, Kender u.20.

 

 

Levelezési cím:

 

Scheidl Lajos

7026 Madocsa, Kender u.20.

 

 

Vállalkozó adatai:

EU szabvány játszóterek
Scheidl Lajos EV.
Adószám: 78148624-2-37
Nyílv.sz.: 21429644